Söker du ett jobb som är varierande och utvecklande? Är du dessutom intresserad av teknik, är kreativ och vill arbeta med spännande produkter? Vi har nu startat upp ett stort internationellt utvecklingsprojekt och söker en mekanikkonstruktör till vårt produktutvecklingsteam!

 

Arbetsuppgifter

Vi utvecklar ständigt nya innovativa produkter inom smörjautomation, t.ex. pumpar, flödesmätare och doserare. Vi behöver nu stärka gruppen med en ny medarbetare. Arbetet består av konstruktion, beräkning och design i 3D CAD. I arbetet ingår även praktiska uppgifter såsom tester och utprovning.

Vi tror att en lämplig kandidat är dels praktisk med erfarenhet från olika maskinkonstruktioner, dels har sinne för det teoretiska runt maskinkonstruktion.

 

Formella krav

  • – Ingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning
  • – CAD-kunskaper
  • – Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Båda språken krävs i kontakt med projektpartners och kunder.

I denna roll söker vi en person som är samarbetsvillig, tekniskt intresserad, kommunikativ, flexibel och som tar eget ansvar. Tjänsten ger ett stort utrymme för att skapa sin egen roll. Du är drivande, har höga ambitioner, är lättlärd och noggrann.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst där du kan utvecklas och ges möjlighet att genomföra förbättringar med egna idéer. Vi är ett företag som är i ständig utveckling med unika och spännande produkter. Vi på Assalub tror på eget ansvar, därför erbjuds du stor frihet att styra över ditt arbete.

 

Övrig information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du skickar din ansökan till dino@assalub.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Assalub utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för rationell smörjautomation. Detta omfattar utrustning för både manuella och automatiska centralsmörjsystem, men även utrustning för hantering av smörjmedel. En hög kvalitet utmärker produkterna från Assalub. Assalub är ett privatägt företag med ett 30-tal anställda.

Företaget är helt inriktat på smörjutrustningar och hantering av smörjmedel. Huvudkontoret, fabriken, lagret och produktutvecklingen är belägna i Åtvidaberg som ligger 35 km sydost om Linköping. Exporten är lika viktig som den inhemska marknaden. Våra största kunder finns inom stål-och pappersindustrin.