Assalub söker säljare/B2B-säljare

Assalub söker säljare/B2B-säljare

Länk till annons.

Frågor riktas lämpligen till Dino Plecic.

Vill du ta nästa steg i din säljkarriär? Är du dessutom driftig och ihärdig och vill arbeta i en spännande bransch? Assalub AB söker dig som är målinriktad och brinner för försäljning.

Om företaget

Assalub utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för rationell smörjautomation. Detta omfattar utrustning för både manuella och automatiska centralsmörjsystem, men även utrustning för hantering av smörjmedel. En hög kvalitet utmärker produkterna från Assalub. Assalub är ett privatägt företag med ett 30-tal anställda. Företaget är helt inriktat på smörjutrustningar och hantering av smörjmedel. Huvudkontoret, fabriken, lagret och produktutvecklingen är belägna i Åtvidaberg som ligger 35 km sydost om Linköping.

Exporten är lika viktig som den inhemska marknaden. Våra största kunder finns inom stål- och pappersindustrin.

Länk till hemsidan: https://assalub.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ingår prospektering och bearbetning av nya kunder på såväl den inhemska som utländska marknaden. Du kommer dessutom att arbeta med befintliga kunder. Komponentförsäljning av egentillverkade produkter kommer att ligga i fokus.

Utöver ovan ansvarar du även för uppföljning av exportförsäljningen som sker via återförsäljare i utlandet. Dessutom kommer du att ansvara för att hitta nya marknader och återförsäljare utomlands.

Formella krav

  • Gymnasieexamen
  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning, PR eller kommunikation är meriterande.
  • Erfarenhet av b2b-försäljning är meriterande.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • B-körkort

I denna roll söker vi en person som är kommunikativ och som tar eget ansvar. Tjänsten är helt ny på företaget och därför ges utrymme för att skapa sin egen roll. Du lägger kunden i fokus och arbetar målinriktat. Du är drivande, har höga ambitioner, är lättlärd och nyfiken.

Övrig information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

2018-04-16T15:50:24+00:00