CNC-operatör sökes till Assalub AB

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att rigga maskiner, läsa program, övervaka den maskin/maskiner du ansvarar för, genomföra korrigeringar såsom kompenseringar/inmätning av verktyg, kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven samt kontrollmäta.

  • Kontrollmätning av artiklar
  • Programmering
  • Felsökning
  • Skötsel av flera maskiner
  • Svarv och fräs
  • Ritningsläsning

Vi söker dig som

Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.

Vi söker främst efter en CNC-svarvare men kunskap även i CNC-fräsning är meriterande.

Du skall ha god kunskap i Mazatrol & Fanuc (ISO-kod) styrsystem. Programmering kommer ske i dessa två språk efter ett ritningsunderlag. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt  har ett stort tekniskt intresse.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.
Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst där du kan utvecklas och ges möjlighet att genomföra förbättringar med egna idéer. Vi är ett företag som är i ständig utveckling med unika och spännande produkter. Vi på Assalub tror på eget ansvar, därför erbjuds du stor frihet att styra över ditt arbete.

 

Övrig information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du skickar din ansökan till dino@assalub.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Assalub utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för rationell smörjautomation. Detta omfattar utrustning för både manuella och automatiska centralsmörjsystem, men även utrustning för hantering av smörjmedel. En hög kvalitet utmärker produkterna från Assalub.

Assalub är ett privatägt företag med ett 30-tal anställda.

Företaget är helt inriktat på smörjutrustningar och hantering av smörjmedel. Huvudkontoret, fabriken, lagret och produktutvecklingen är belägna i Åtvidaberg som ligger 35 km sydost om Linköping. Exporten är lika viktig som den inhemska marknaden. Våra största kunder finns inom stål-och pappersindustrin.

 

www.assalub.com